Vergelijk nu vrijblijvend offertes!

Domotica

DOMOTICA
Domotica is een vrij nieuwe technologie, die geleidelijk aan ingeburgerd raakt. Verlichting, verwarming, koeling, toegangscontrole, beveiliging en het beheer van de huishoudapparaten kunnen tegenwoordig met een centraal elektronisch systeem bediend worden.

Domotica creërt een slimme leefomgeving op basis van domotica. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.
Domotica is een samentrekking van de woorden domus (huis) en electronica. Het draait om de integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van leven.

U bent specialist als het gaat om het benutten van uw pand. Uitgaande van uw wensen ontwerpen en realiseren Domotica een omgeving die garant staat voor maximaal woon-/werkgenot. Meer comfort, veiligheid en energiebesparing op basis van duidelijke afspraken en zonder verrassingen achteraf

Met Domotica kunnen de meest uiteenlopende apparaten en functies naadloos worden geïntegreerd. Zo kunnen verlichting, jaloezieën en rolluiken, verwarming en multimedia-, beveiligings- en deurcommunicatiesystemen tot één geheel worden samengebundeld en moeiteloos gecoördineerd. Deze intelligente koppeling automatiseert processen en zorgt voor nog fijner wonen en werken. Met behulp van gebruikersvriendelijke bedieningsapparaten verloopt de aansturing van alle functies heel eenvoudig. Met schakelaars, regelaars en sensoren kan elke ruimte met een druk op de knop worden aangepast en kunnen de specifieke instellingen worden opgeslagen.

Bediening en visualiseer met een Controlpanel, met smartphone, tablet of PC uw installatie.

Waar vind U het juiste advies en een concurrerende offerte? 


Uiteraard via Elektricienvergelijken.nl.